Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Våra tjänster

Produktutveckling

För oss på Tolerate är produktutveckling den process som stärker banden till våra kunder och slutanvändare. Genom att ta en idé och utveckla till en ny eller förbättrad produkt skapar vi möjligheter och lösningar för våra användare.
Tillsammans har vi genom åren, med stor framgång, hjälpt företag med sina utmaningar och önskemål. Allt ifrån kunder som önskat egendesignade mobilskal, till bagerier som behöver skydda sina mobila enheter från mjöl. Vi har tagit fram universella mobilhållare för blåljuspersonal i yttre tjänst, samt skydd för att minimera smittspridning på surfplattor inom sjukvården. Servicetekniker på fälten är tacksamma för våra surfplattefodral med tangentbord och penna som tål väta. Hjälp oss att utveckla oss själva så tackar vi genom att hjälpa er att utvecklas. Det är vad vi kallar win-win!
Genom att vara proaktiva och nyfikna utforskar vi gärna nya metoder och tekniker för att framställa våra produkter. Detta tillsammans med ett brett kontaktnät av certifierade partners och fabriker runt om i världen. 2019 var vi först i Sverige med 100% komposterbara mobilskal. 2022 lanserade vi Tolerate GRS som innebär ett cirkulärt ansvar för återtag och produktion av nya produkter.
Hur går man till väga? 
Är du en slutanvändare bör ni gå via er återförsäljare av mobiltelefoni och IT-produkter, som i sin tur kontaktar ansvarig säljare hos oss.
Är du en slutanvändare utan återförsäljare, eller endast vill kontakta oss av annan anledning går det självklart bra. Vänligen se fliken ’Personal’ för att komma i kontakt med oss.
Är du en återförsäljare som vill veta mer? Kontakta din säljare idag!

Kitting

Inte nog med att vi designar, utvecklar och tillverkar riktigt bra produkter, vi hjälper även till att applicera dem åt er!
På vår kitting-avdelning hjälper vi till att applicera skärmskydd och skal så återförsäljare som saknar den möjligheten nu kan erbjuda det till sina kunder.
Är du en återförsäljare med en egen kitting-avdelning, men som har för mycket att stå i under perioder och är i behov av avlastning. Ring oss,
Vi hjälper er!
You don't have permission to register