Tolerate

Förvänta dig det oväntade

Sedan starten 2014 har vi strävat efter att skriva telekomhistoria varje dag. Med bakgrund från operatör, leverantör, distributör samt återförsäljare finns här en otroligt bred kompetens inom branschen.
Vår helhjärtade och tydliga strävan efter 100% kundnöjdhet i alla led har starkt bidragit till den snabba och starka utveckling bolaget har haft. Det outtröttliga CSR-engagemanget skapar inte bara ett starkare band internt utan även lojalitet med våra partners och kunder. Vi kommer alltid att vara samarbetspartner till Barncancerfonden.
Vårt starka miljöengagemang gör att vi alltid utmanar oss själva i att inte slösa på jordens resurser. Vårt fokus på bulktillbehör har möjliggjort att vi på endast 5 år besparat miljön tillverkning av över 100 ton förpackningsmaterial. Läs mer under fliken ”Hållbarhet” 
Vi utmanar oss själva, att med ny teknik och nya metoder kvalitetssäkra vårt arbetssätt. Detta för att säkerställa noggrann, säker, effektiv och flexibel hantering av våra produkter.

Nordens snabbast växande varumärke

Tolerate var det första varumärket i Norden att lansera ett 100% nedbrytbart mobilskal.
Med över 450 000st sålda tillbehör under 2020 är Tolerate ett av Nordens snabbast växande varumärke.
Tolerate’s långsiktiga mål är att efterlämna ett hållbart och socialt ansvarstagande arv som tydligt vägleder den bransch och värld vi lever i.

Tolerate tillbehör

Våra produkter utvecklas och designas i Sverige, från ett team med över 100 års kombinerad branscherfarenhet.
I samarbete med noga utvalda fabriker kan vi tillverka kundanpassade produkter av högsta kvalitet till låga MOQ.
Tolerate – Upphandlingsspecialisten.
You don't have permission to register