Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers

Error: Contact form not found.

Vi skapar värdeadderande partnerskap genom…

Partihandel inom telekom och hemelektronik
Läs mer
Produktutveckling och tillverkning
Läs mer

Alla swipar höger…

Erfarenhet

Med över 70 års samlad branscherfarenhet kan Easydist erbjuda en internationell säljkår med kunskap att uppnå framgångsrika resultat inom B2B, detaljhandel, online och B2C-kanaler.

Enkelhet

Med vår kund- och partneranpassade produkt och distributionsmodell och en snabbrörlig organisation sköter Easydist hela processen, utan att ni förlorar kontrollen.

Tillgänglighet

Vårt mål är att skapa långsiktiga och lönsamma partnerskap. Med ett noga utvalt sortiment av produkter, professionell personal samt en distribution och logistik i världsklass hjälper vi ert företag att expandera.

Marknadskunskap

Vi håller oss i framkant kunskapsmässigt kring de olika marknaderna. Med ett nära och fördjupat lokalt samarbete tillhandahåller Easydist produkter och lösningar som ligger i framkant. Kundspecifika önskemål och krav hanteras för att skapa mervärde och unika lösningar.

Proaktivitet

Genom vår ”one stop shop” lösning inom mobilitet och tillbehör erbjuder vi ett aktuellt utbud av produkter och tjänster. Dessa är noga utvalda för att skapa framdrift och proaktivitet för våra kunder och leverantörer.

Tolerate

Tolerate är varumärket på Easydist’s egna tillbehörssortiment. Produkterna är skapade med samma ungdomliga glöd och entusiasm som vid starten, kryddat med den erfarenhet som tillkommit.

Trött på långa telefonköer? Vi svarar direkt!
You don't have permission to register